motorola

Új Motorola zászlóshajó érkezik Snapdragon 810-zel

Úgy tűnik, hogy a Motorola – tudjátok ami végleg be fogja kebelezni a Lenovo Mobile-t – az idei zászlóshajójának, a Moto X Style-nak egy még kompaktabb, még erősebb változatán dolgozik. A mobilt decemberben mutathatják be.

A Motorola Bounce kódnéven futó telefon belevaló masinának látszik a sepcifikációi alapján. 5.43 colos megjelenítőjén QHD felbontásban tömörödnek majd a képpontok, amelyek akadásmentes mozgatásáról a híres, vagy inkább hírhedt Snapdragon 810 lapka fog gondoskodni. A gyártó ezeket a jellemzőket 3 GB RAM-mal és 32, valamint 64 GB belső tárhellyel teszi teljessé.

motorola-bounce

A hátlapi kamera felbontása állítólag 21 megapixel lesz, 2160p-s videókészítési képességgel, az előlapon viszont egy jóval szerényebb, 5 megapixeles kamera feszíthet. Az egész konstrukciót egy 3760 mAh-s telep üzemelteti, ami egyébként 760 mAh-val nagyobb, mint az X Style-é. A törhetetlenségi címke azt sugallja, hogy a készülék valamilyen katonai szabvány szerint védelmet is kapni fog. Az árat illetően valószínűleg decemberben többet fogunk tudni.

forrás: GSMArena

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.