alcatel-win10

Windows 10-es csúcsmobil jön az Alcateltől

Ha ismeritek az Alcatel Fierce XL készüléket, akkor tudjátok, hogy a mobilnak létezik Android Lollipopot és Windows 10-et futtató változata is. A Microsoft legfrissebb operációs rendszerével működő variánst januárban mutatta be a vállalat, azzal az ígérettel, hogy még több hasonló modell érkezik a jövőben. Steve Cistulli, az Alcatel észak-amerikai tagozatának alelnöke még azt is hozzátette, hogy valamikor 2016-ban egy valódi szupertelefonnal örvendeztetnek meg minket, amire a redmondiak ablakos rendszerét telepítik majd.

Alcatel Fierce XL

Alcatel Fierce XL

A WMPowerUser nevű internetes oldal most még több információra tett szert a kérdéses csúcsmobillal kapcsolatban. A forrásuk szerint a készüléket Alcatel Idol Pro 4 néven ismerhetjük majd meg, és hardveres komponensei között lesz Full HD kijelző, Qualcomm Snapdragon 820 lapka is. A telefon támogatni fogja a Continuum funkciót, amelynek segítségével a készüléket perifériák csatlakoztatásával asztali számítógéppé alakíthatjuk.

A készüléket az egyesült államokbeli T Mobile ágazatnál dobhatják először piacra, miként az a OneTouch Fierce XL esetében is történt, ami egyébként sokkal inkább egy középkategóriás ajánlat. Mivel az Idol Pro 4 még jelenleg is a fejlesztés fázisában van, a specifikációk könnyen megváltozhatnak. Az Androidot futtató Idol 4 már egy ideje szerepel a pletykákban, szóval nem lehetetlen, hogy a Pro változat is megkapja majd a maga zöld robotos testvérét.

forrás: GSMArena

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.