meizu-metal

Ennyibe kerülhet a Meizu Metal

A Meizu hamarosan egy sajtótájékoztatót fog tartani amelyen sokak reményei szerint bemutatják az új Blue Charm készülékeket. Ezek megfizethető árú telefonok, amelyek Kínán kívül mint M szériás mobilok váltak ismertté. 

Az egyik új Blue Charm készülék, vagyis a Blue Charm Metal egy pár napja feltűnt online, de nemrég az OppoMart nevű kereskedői oldalon is feltűnt, tehát hiába nem érkezett még el a bemutató ideje, szinte mindent tudni a Meizu újdonságáról.

meizu_blue_metal_charm

A telefon 5.5 colos képernyőjén Full HD felbontásban terpeszkednek a pixelek, amelyek folyamatos mozgatásért egy nyolcmagos MediaTek Helio X10 lapka, egy PoverVR G6200-as grafikus gyorsító, valamint 3 GB RAM lesz a felelős. A további említésre méltó specifikációk közé tartozik a 13 megapixeles elsődleges, valamint az 5 megapixeles előlapi kamera, a kiszereléstől függően 16, vagy 32 GB-os háttértár, az LTE modem, és a 3050 mAh kapacitású akkumulátor. A készülék Android 5.1 Lollipopot futtat, a gyártó saját, Flyme elnevezésű felületével. A készülék 249 dollárért volt listázva az OppoMart oldalán, bár ez még változhat a végleges bemutató idején.

forrás: GSMArena

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.