MemoryCable

Töltőkábel, ami 128 GB-tal növeli meg az iPhone-od tárhelyét

Az iPhone-ok a legjobbak között vannak az okostelefonos piacon, alig akad olyan gyártó, ami meg tudná szorongatni az Apple termékét. Egy sokak számára riasztó kötöttséget azonban el kell ismerni velük kapcsolatban, mégpedig az utólagos tárhelybővítés lehetőségét, ami viszont más márkáknál teljesen megszokott opció. Bár létezik akár 128 GB-os változat is az újabb – vagyis a hatodik generációs iPhone-okból, azok egy vagyonba kerülnek, és sokan szeretnének valamilyen olcsóbb megoldást a tárhely megnagyobbítására.

MemoryCable-2

A PhotoFast MemoriesCable nevű, kifejezetten iPhone-okhoz készült adatkábelében egy aprócska flash memória is meglapul, melynek tartalmát az erre a célra létrehozott applikációval lehet variálni. A vezetékkel ugyanúgy lehet a készüléket tölteni, vagy a számítógéppel összekötni, mint a megszokott megoldással, a különbség az akár 128 GB-os extra tárhely, amely megtalálható az aprócska kiegészítő belsejében.

MemoryCable-1

A tartalmak menedzseléséhez való applikációhoz minden alkalommal használni kell a Touch ID-t (ujjlenyomat-olvasó) így azok biztonsága is szavatolva van. 64, illetve 128 GB-os méretben lehet majd kapni a PhotFast kábelét, az árakat még nem tudni, de biztosan nem lesznek olcsók.

forrás: PhoneArena

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.