oneplus-one

OnePlus 2 a GFXBench weboldalán

A OnePlus 2-ről már rengeteg minden kiderül, és a készülék kinézete is sejthető, ám most egy népszerű tesztprogram oldalán tűnt fel a készülék, ahol szinte minden részlet közlésre került. Nézzük, hogy milyen hardveres összetevőket kínál az új csúcsmobil-gyilkos.

oneplus-2-GFXBench

A mobil Android 5.1.1-es rendszerrel érkezik, ami jelenleg a legfrissebb szoftververzió. A képátló hibásan került kiírásra, de mindenképpen 5.5 colos kijelzőre számíthatunk, a felbontás pedig full HD lesz, bár lehet, hogy készítenek QHD-s változatot is a mobilból.

A készüléket a Snapdragon 810 hajtja, ezt egyébként maga a gyártó is megerősítette hivatalosan, és biztosítottak mindenkit, hogy a OnePlus 2 nem fog túlmelegedni. RAM-ból 4 GB kerül a mobilba, ami már DDR4-es lesz, a belső tárhely pedig 64 GB-os. Kamerák tekintetében egy 13 és egy 5 megapixeles szenzort kapunk majd, amik valószínűleg nagyon jól fognak teljesíteni.

A OnePlus 2-t hamarosan hivatalosan is bemutatják, kíváncsian várjuk, hogy milyen érdekességgel szolgál még a gyártó, illetve hogy milyen áron fogják kínálni az új zászlóshajót.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.