nokia-c1-header-jpg

Ez lehet az első valódi androidos Nokia mobil

Mint bizonyára sokan tudjátok, a Microsoft korábban felvásárolta a Nokia mobiltelefonos részlegét, és azt is kikötötték, hogy a finn vállalat megmaradt része nem adhat ki Nokia néven új mobilt. Ez a megkötés azonban jövőre lejár, így végre megkaphatjuk a régóta várt Nokia okostelefont, ami Androidot futtat.

Most előkerült néhány kiszivárgott renderkép, amik állítólag a Nokia új mobilját ábrázolják, ami C1 néven jelenhet majd meg. A dizájn nagyon is megnyerő, egy karcsú, fémházas, vékony kávával rendelkező mobil képe bontakozik ki előttünk.

Nokia-C1-Android-phone-render-1

A pletykák szerint a C1 nem egy csúcsmobil lesz, hanem sokkal inkább egy középkategóriás versenyző. 5 colos HD kijelzőre, valamilyen Intel procira, 2  GB RAM-ra, valamint egy 8 és 5 megapieles kamerapárosra lehet számítani.

Nokia-C1-Android-phone-render

A képeket egyébként nem árt fenntartással kezelni, hiszen egyelőre semmilyen hivatalos megerősítést nem nyert a valódiságuk. Az sem kizárt, hogy csak egy rajongói koncepcióról van szó. Minden esetre nem lenne rossz egy ilyen Nokia mobil…

 

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.