Samsung-koncepcio

Durva eredményt ért el AnTuTuban egy rejtélyes Samsung eszköz

Egy titokzatos Samsung készülék állítólag új rekordot állított fel a népszerű benchmark program, az AnTuTu adatbázisában. Az elképesztő 95 972 pontos eredményt egy SM-8508S modellszámú eszköz produkálta. Mivel a hamarosan érkező Galaxy Note 5 nagyjából 70 ezer pontot produkál a kiszivárgott hírek szerint, és a Galaxy S6 edge+ kapcsán is hasonló eredményre számíthatunk, így könnyen lehet, hogy a rejtélyes eszköz nem más, mint a Samsung Galaxy S7.

Bár semmilyen bizonyíték nincs rá, és természetesen hivatalos források sem erősítették meg az eredményt, könnyen lehet, hogy a rekorder eszköz valóban a Samsung Galaxy S7 személyesen. Az új zászlóshajó már akár decemberre is elkészülhet, hála a dél-koreaiak új, agilis fejlesztési rendszerének. Persze nem biztos, hogy már akkor be is mutatja az új készüléket a gyártó, hiszen a Note 5, valamint az S6 edge+ még bőven friss terméknek fog számítani, házon belüli konkurencia létrehozása pedig nem érdeke a Samsungnak.

Samsung-AnTuTu

Samsung-AnTuTu-2

Visszatérve a rejtélyes készülékre, akármi is ketyeg benne, biztosan erősebb, mint a jelenlegi rekorder Exynos 7420. Arról is esett szó, hogy a Samsung visszatérne a Qualcomm processzorokhoz a Galaxy S7 esetében. Akár így lesz, akár megmaradnak a házon belül fejlesztett megoldásoknál, kétségkívül egy bivalyerős masinával rukkolnak elő. Hogy aztán ez a Galaxy S7 lesz, vagy valamely más modell, az szintén a jövő titka, és persze azt a lehetőséget sem szabad kizárni, hogy hamis eredményről van szó.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.